Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021  Ελληνικά | English
Αγαπητέ επισκέπτη,

Σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, της οποίας σκοπός είναι η παροχή πληροφορίας που καλύπτει το πλήρες φάσμα των θεματικών που ενδιαφέρουν τους εκπαιδευτικούς.

Διανύουμε την εποχή της Κοινωνίας της Πληροφορίας όπου τόσο ο Μαθητής όσο και ο Εκπαιδευτικός έχουν στη διάθεσή τους πρόσβαση στην αέναη ροή της διαδικτυακής πληροφορίας. Η παραδοσιακή διδασκαλία πλαισιώνεται από τη Διεπιστημονικότητα και τη Διαθεματικότητα. Η συμβατική επιμόρφωση έχει εμπλουτιστεί αξιοποιώντας τα δυναμικά εργαλεία της εποχής της Διά Βίου και της Από Απόσταση Εκπαίδευσης. Η παγκοσμιοποίηση έχει μετατρέψει το ελληνικό σχολείο σε ένα χώρο πολυεθνικό και πολυπολιτισμικό. Αυτές οι παράμετροι καθιστούν το σχολείο χώρο πιο δυναμικό και απαιτητικό από ποτέ, για όλους τους εμπλεκόμενους, και περισσότερο για το Μαθητή και τον Εκπαιδευτικό.

Ελπίζουμε ότι ο διαδικτυακός τόπος που επισκέπτεστε θα λειτουργήσει ως ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό εργαλείο ενημέρωσης και επικοινωνίας, καλά διαρθρωμένο, υποστηρικτικό του διαλόγου, ανοικτό σε προτάσεις βελτίωσης, ευέλικτο σε προσαρμογή σε όποιες νέες ανάγκες επισημανθούν.

Καλή συνέχεια και καλή δουλειά σε όλους
Ο Διευθυντής της
Διεύθυνσης Β΄θμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου
Ιωάννης ΠαπαδομαρκάκηςΕπιλέξτε από τη λίστα στα αριστερά, το Γραφείο ή το Τμήμα για το οποίο αναζητάτε πληροφορίες ή κατεβάστε στον υπολογιστή σας το οργανόγραμμα της Δ/νσης Β’θμιας Εκπ/σης Δωδ/σου σε εκτυπώσιμη μορφή.

Κατεβάστε σε PDF το σχεδιάγραμμα των γραφείων

Αρχική Σελίδα \ Δομή - Τμήματα \
Περιφερειακή Διεύθυνση Α/Βάθμιας & Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου © Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου
Γεωργίου Μαύρου 2, Ζέφυρος, 851 00 Ρόδος, Τηλ. (30) 2241364826, Φαξ (30) 2241364827, Email
Σχεδίαση - Υλοποίηση: Κασαπίδης Βασίλειος - Κωσταλίας Κων/νος - Ενημέρωση: Δ/νση Β/βάθμιας Εκπ/σης Δωδ/σου
Υποστηριζόμενοι browsers: Internet Explorer 6+, Firefox 3.6+, Safari 5+, Chrome 5+, Opera 10.5+
Όλα τα περιεχόμενα δημοσιεύονται με μία άδεια Creative Commons Public Domain License.