Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018  Ελληνικά | English
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΣΤΗ Δ.Δ.Ε. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ-ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ \ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ - Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017 11:28:00
Αποστολή Email Εκτύπωση
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΣΤΗ Δ.Δ.Ε. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που τοποθετούνται στις περιοχές Β-Β" Δωδεκανήσου (Κως), Β-Γ" Δωδεκανήσου (Κάλυμνος) και Β-Δ" Δωδεκανήσου (δυσπρόσιτα νησιά) δεν υποχρεώνονται να προσέλθουν στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου στη Ρόδο για ανάληψη υπηρεσίας, αλλά μπορούν να παρουσιαστούν στο σχολείο τοποθέτησής τους την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την τοποθέτησή τους από το ΠΥΣΔΕ Δωδεκανήσου. Σε αυτή την περίπτωση οφείλουν να στείλουν άμεσα συμπληρωμένα με e-mail (ganapl@dide.dod.sch.gr) ή φαξ (2241364844, 2241364850, 2241364827) τα ακόλουθα έντυπα :

  1. Υπεύθυνη Δήλωση αποδοχής της πρόσληψης υπογεγραμμένη και θεωρημένη για το γνήσιο υπογραφής
  2. Στοιχεία αναπληρωτή-ωρομίσθιου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ : ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΟΡΘΑ ΚΑΙ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  1. Δήλωση τοποθέτησης με βάση τα κενά που ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα μας

Όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά θα αποσταλούν στη ΔΔΕ Δωδεκανήσου (Γραφείο αναπληρωτών) ταχυδρομικά το συντομότερο δυνατό ώστε να προχωρήσουν έγκαιρα οι διαδικασίες μισθοδοσίας.

Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που δεν θα αποδεχθούν την πρόσληψή τους, οφείλουν μέσα στο διάστημα πρόσληψης που θα ορίζει η εγκύκλιος να στείλουν με fax ή e-mail υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 συμπληρωμένη με τα στοιχεία τους και το λόγο για τον οποίο δεν αποδέχονται την πρόσληψή τους ως αναπληρωτής/τρια στη Δ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου για το σχολικό έτος 2017-18.

 
 
 
Αρχική Σελίδα \
Περιφερειακή Διεύθυνση Α/Βάθμιας & Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου © Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου
Γεωργίου Μαύρου 2, Ζέφυρος, 851 00 Ρόδος, Τηλ. (30) -, Φαξ (30) -, Email
Σχεδίαση - Υλοποίηση: Κασαπίδης Βασίλειος - Κωσταλίας Κων/νος - Ενημέρωση: Δ/νση Β/βάθμιας Εκπ/σης Δωδ/σου
Υποστηριζόμενοι browsers: Internet Explorer 6+, Firefox 3.6+, Safari 5+, Chrome 5+, Opera 10.5+
Όλα τα περιεχόμενα δημοσιεύονται με μία άδεια Creative Commons Public Domain License.